Tak for din tilmelding

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe direkte på telefon:

+45 40969488

Hvem er vi

TRAFIKSKOLEN er en køreskole som giver dig seriøs og holdningspræget undervisning. Holdninger er de værdier der skal være med i din køreundervisning. De er redskaberne der gør dig i stand til at føre dig selv i trafikken.

 

UNDERVISNINGEN

Køreundervisning bygger på flere forskellige principper som når de bruges rigtigt giver succes og gode oplevelser for dig som elev.

Mange års erfaring med køreelever gør at vi står inde for at anvende det rigtige værktøj på det rigtige tidspunkt.

"At lære at køre bil er ikke Raketvidenskab" Det har du sikkert hørt om før. Giv os bare lidt af din motivation at arbejde med, og du vil opleve tingene ske. Det er som en leg.

God undervisning er kendetegnet ved at den opleves som en  forvandling.

 

Vi lærer dig hvordan du udvikler dine evner og leder dig undervejs frem til din egen kørestil. Forvandlingen sker umærkeligt men gradvist. Nu er det dig der behersker bilen og den bliver det redskab du ønsker dig at bruge allermest.

Resultatet af succesoplevelsen er selvfølgelig Kørekortet. Kortet er et bevis på at du behersker Bilen, kan "læse" Trafikken og anvende de rette holdninger.

 

ELEV PÅ SKOLEN

I TRAFIKSKOLEN går køretimerne hånd i hånd med fornøjelsen ved at køre bil.

Føler du dig udfordret ved at tage kørekort skal det ikke holde dig tilbage. Vi giver os god tid til dig uanset hvilket niveau du måtte befinde sig på.

Vi anerkender dit ståsted og møder dig på dine betingelser. Din tryghed er fundamentet i vores undervisning.

I vore teorilokale deltager du i et levende og legende undervisningsmiljø med aktiviteter der passer ind i en praktisk orienteret undervisning. Vi bestræber os på at være "på" og lære fra os.

I TRAFIKSKOLEN  sørger vi for de bedste betingelser for effektiv undervisning i en tryg ramme. Vi har altid et smil på læben. Her kommer du til at føle dig godt tilpas.